Fessünk villanykapcsolót!

Mi az? Fekete és festék és állítólag idén sokszor fel fog bukkanni a lakberendezési DIY ötletek között?

Igen, ez az Elektromos festék. De mi is ez? Sokak számára ez nem új találmány, biztosan vannak, akik már találkoztak ezzel az festékkel. Ez állagra és kinézetre egy fekete színű festék, ami vezeti az áramot, eredetileg ezt szenzorok és áramkörök festésére találták ki. Tulajdonképpen ez folyékony vezeték, ami nagyon jól tapad szinte minden felületen és gyakorlatilag jól is alkalmazható arra, amire eredetileg kitalálták. De hogy jön ez a lakberendezéshez?  


electric-paint-with-brush.1_1000x500.jpg

Ebben az évben még hódítani fog a „minimál” dizájn, minden még letisztultabb, még határozottabb formákba fog megvalósulni, illetve az ember mindig keresi azt a pluszt, amivel még egyedibbé tudja tenni azt a dizájnt, amit, képvisel. Ebbe remekül bele fog illeni a falsíkjába beleolvadó villanykapcsoló, amit festéstől függően nagyon le lehet minimalizálni.

Ezt a festéket több itthoni szakboltban, webshopban lehet kapni, de ezt külföldi oldalról is megteheti az, aki úgy gondolja, hogy kipróbálná.


Képkivágás.JPG

Én személy szerint, nem biztos, hogy bármilyen nagyobb projektbe beletervezném, de mindenképp megért egy blogot, mert nagyon kis izgalmas anyag, rengeteg lehetőséggel akár képzőművészeti szinten, akár belsőépítészetileg. 

Pár videó: 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatás megnevezése