SZOLGÁLTATÁSOK

Sokaknak van érzéke a lakberendezéshez, de a kivitelezés már egy más kérdés: egy fürdőszoba felújítása, egy egyedi konyhabútor megtervezése, vagy épp egy szokatlan elosztású helyiség praktikus és stílusos berendezése ki tud fogni az emberen. Ilyenkor érdemes lakberendező segítségét kérni!

Az otthonod nem a megalkuvásról kell szóljon! A belsőépítészeti szolgáltatásomba az elejétől a végéig együtt építjük fel a projektet, az első moodboard képkockától, a látványtervezésen át, az utolsó műszakiterv finomításig. Készen állsz a változásra?


A brand te magad vagy – kulcsmondat minden vállalkozással foglalkozó könyvben. Én is ezt vallom, csak én térben gondolkozom: A boltod te magad vagy, ami egyenlő a termékeddel. Ha gatyába ráznod az üzleted és új dizájnba öltöztetnéd, hogy kiemelkedő légy: én mindig itt leszek.

 

Nem szabad lebecsülni a tanácsadás erejét! Két órában átbeszéljük a kérdéseidet, akár személyesen, akár online. Ezzel a szolgáltatással nem csak nagy általánosságokat súrolunk, hanem részleteibe menően oldjuk meg a problémát!

 

Mindig csak pár centi hiányzik a megszokott futószalagos bútoroknál? Miért hagynád ott az a pár centit, amely legalább 10 éven át zavarni fog? Hidd el, a legextrább igényeidre is lesz megoldás és ha ez a pár mondat beragadt: akkor bútortervezésre lesz szükséged.

 

Itt is jöhetne egy általános marketingszöveg, de beszéljenek a számok: gondos tervezéssel átlagban 4-5 négyzetméternyi plusz hasznos területet lehet kisajtolni az ingatlanból. A tervezett funkció meghatározással és némi dizájnnal az ingatlan értéke 10%-12%kal is növelhető, én pedig szívesen kihozom az ingatlanból.

 

Újítsd fel otthonodat stresszmentesen! A tervezés mellett teljes belsőépítészeti kivitelezést is vállalunk Budapesten és Pest megyében. Csapatunk válogatott szakemberekből áll, akik már legalább 10-20 éve dolgoznak a szakmában. Csak add ki a munkát, mi pedig mindent intézünk helyetted.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatás megnevezése

PARTNEREK