RÓLAM

Pesti Gabó vagyok, lakberendező. 2016-ban végeztem a BKSZC Kozma Lajos Faipari Szakgimnáziumban, ahol lakberendező szakmát tanultam. Még ebben az évben gyakornoki munkám követően szabadúszó vállalkozó lettem. 2020-ban befejeztem a tanulmányaimat a Budapesti Metropolitán Egyetem Környezetkultúra szakán, ahol környezettervező művész diplomát szereztem.

2017 óta tervezek bolttereket, lakásokat és mind a két ágat kedvelem. Igyekszem minden esetben úgy tervezni, hogy a tér ne csak esztétikus legyen, de jól működő, funkcionális helyiségek jöjjenek létre. Hiszek abban, hogy az épített tér hatást gyakorol a benne élőkben, és a jól működő otthon csak is abban az esetben jöhet létre, ha kölcsönös a hatás: Te gondozod és ápolod az élettered és a tér hat rád, a lelkedre és a pszichédre. A két hatás mindig egyensúlyú, amennyire Te ápolod a környezeted, az annyira ápolja a belsőd. A térpszichológia létezik, és a mindennapjaink szerves része, erről többször írtam is már a blogomban. Önmarketingből még sokat kell fejlődjek, de egy biztos: imádom amit csinálok, és egyedi nézőpontjaim vannak. Az ember soha nem tudja azt mondani, hogy “mindent tudok”, mert bár milyen jó is, nem tudhat mindent – ezért én örök “feltörekvőnek” jellemzem magam.

Szerencsére nagyon szeretek építkezéseken a betonporban jönni-menni, ezért mélyebb munkafolyamokba is beleláthatok. 

A tervezői stílusom inkább naturális, hiszek abban, hogy nem a természet mellett kell élnünk, hanem a természettel egyensúlyban. Természetesen, tudok alkalmazkodni, és más lakberendezési stílusban is kényelmesen mozgok/tervezek.

Ahogy egyre idősebb leszel, megtanulod, hogy két kezed van: az egyik, hogy magadon segíts, a másik pedig azért, hogy másokon.

Ha szeretnél jobban megismerni, nézd meg a közösségi oldalaim:

blank
blank

ELISMERÉSEK

2018- ban a Glamour Women of the year

2019- ben a Glamour Women of the year

PARTNEREK