GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Egyszóval: semmi. A legjobb tervek akkor készülnek el, amikor együtt tudunk dolgozni, gondolkodni és tervezni. Ebbe bele tartozik az is, hogy nem érthetünk mindenben egyet, meggyőzhető vagyok és szerintem az ilyen jellegű “akadályok” is csak előre viszik a projektet.

Nos, igen tényleg muszáj. Ezt megtehetjük elektronikusan is vagy papíralapon, ahogy neked kényelmesebb.
A szerződésben nem csak sok jogi kérdés van összegyűjtve, de ott van a projekt is datálva, a tervezés részeninek feltüntetése és minden, ami minket érint. Ami a legfontosabb: a szerződés véd téged és engem is, szerintem nem nagy ár egy aláírásért.

Ilyen opció nincs, én mindenképp kiállítom, hisz én így tudok nyugodtan elszámolni. Sok esetben az általam adott számlákat el lehet számoltatni így nem látom értelmét nem elkérni.

Az árajánlat minden esetben ingyenes, így természetesen semmilyen fizetési kötelezettséged nem keletkezik. Ha nem tetszik az árajánlat, akkor semmilyen teendőd nincs, de mindig jól esik, ha egy válasz e-mailben jelzed felém, hogy most nem élnél a lehetőséggel.
Azonban felhívom a figyelmed, ha csak az ár mértéke akadályozná meg a projektet, részletfizetésre is van lehetőség, találunk megoldást!

Igyekszem 24 órán belül reagálni minden megkeresésre, de előfordult már, hogy valami okból kifolyólag elmaradt a válaszadás.
Amennyiben e-mailt írtál, de már a második napja nem érkezett rá válasz, kérlek hívj fel!
Nem sűrűn fordul ez elő, ez csak amolyan vészforgatókönyv.

Bár igyekszem mindig elérhető lenni, néha azért nekem is kell egy kis pihenés.
Minden hétköznap 8:00-18:00 óráig elérhető vagyok telefonon és e-mailen is, de szombaton és vasárnap nem. Előfordul, hogy egy-egy online tanácsadást vagy megbeszélést munkaszüneti napokra teszünk, de ettől eltekintve minden munkaszüneti nap és nemzeti ünnepünk nekem is szabadnap.
Ha elutaznék, arról minden ügyfelemet e-mailben vagy telefonon, előre értesítek. Persze igyekszem úgy “elszökni”, hogy nem hagyok nyitott kérdést magam mögött.

Én úgy tartom, hogy a pontosság (és a másik időben való tájékoztatása) a tisztelet jele. A közös projekt során elengedhetetlen az egymás iránti tisztelet és megbecsülés és ehhez én is tartom magam. 
A későn lemondott (12 órán belül) időpontok árát felszámolom a következő alkalom díja mellé. Ez alól természetesen kivételt képeznek azok a helyzetek, amelyek valóban olyan jellegűek, amik halaszthatatlanok.

Megértéseteket köszönöm!

Sokszor érdemes már a legelső pillanattól felfogadni egy lakberendezőt. Sok esetben jól jön, ha egy szakember átnézi a még meg nem épült ház alaprajzát, mert általában mindig van egy-két olyan helyiség, amit átszervezünk, forgatunk hogy tényleg funkcionális legyen.

Természetesen, az általam adott számlákat el lehet számolni.

A jelenleg érvényben lévő Otthonfelújítási támogatás keretein belül igen, egy részét a tervezési díjnak el lehet számolni. Egyébként, a támogatás nélkül nem tudok arról, hogy lenne rá lehetőség.

Talán ez a legerősebb félelem azokban, akik korábban még nem dolgoztak együtt lakberendezővel vagy belsőépítésszel. Megnyugtatlak, annyi egyeztetés előzi meg a végleges tervek leadását, hogy csak akkor fordulhatna elő ilyen, ha a tervezés során az ügyfél nem partner / nem működik együtt az említett átadásokon, megbeszéléseken.
Minden egyes általunk, közösen kijelölt projekt rész véglegesítése előtt közösen átbeszéljük nagyjából másfél-két órán keresztül, mi az, amin még változtatnál. Amiért már az adott pillanatban szólsz, hogy nem jó, én azt javítom és persze a javítottat is átbeszéljük közösen. Biztosíthatlak, hogy önállóan nem fogom véglegesíteni az át nem beszélteket, egyrészt azért, mert fontos a visszajelzésed, másrészt azért sem, mert ha nem így tennék, a saját időm ellen dolgoznék.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatás megnevezése