Az e-Bay legmenőbb párnái

Nem szeretném eltúlozni, de nagyon rajongok a párnákért. A kicsi párnáért, nagy párnáért, színes párnáért, szúrós párnáért, díszpárnáért, saját kézzel készített ajándékpárnáért, tehát gyakorlatilag minden párnatípusért pont úgy, mint Gombóc Artúr a csokikért. Ezért, arra gondoltam, hogy ebben a blogbejegyzésben párnákat gyűjtök össze. Figyelem! Szigorúan szubjektív bejegyzés következik! 🙂

1. Frida párna

Frida Kahlo Mexikó városában született az 1900-as évek eléjén, és képzőművészete hamar híressé vált, egyéni művészi hangja sok műkedvelővel megszerette festményeit világszerte. Élete során (a többszörösen megviselt egészségét leszámítva) nagyon tevékeny volt, mexikói aktivistaként, politikusként, íróként és tanítóként is helyt állt. Már halála előtt Mexikó emblematikus nője lett, határozott arcvonásai és jellegzetes szemöldök „styling-ja” igazi mexikói szexszimbólummá tették. Ki ne akarná vele díszíteni a nappaliját? ITT megrendelheted!


frida2.jpg


9e6dd661f27c76b39d11ba52343e0ec5.jpg

2. De aranyos!

Mondhatnánk Klimt képeire, de Gustav Klimt festményei szépsége mellett ennyivel úgy sem tudnék elmenni. Gustav Klimt osztrák származású művész, a Szecesszió kiemelkedő alakja, és munkássága során több csodálatos művel ajándékozott meg minket. A festményein gyakran jelennek meg meztelen hölgyek kibontott hajjal, illetve gyakran ábrázolt testiséget, vonzalmat, szerelmet és szeretet, ezeket mind aranyszínbe öltöztetve. Portréi mellett a tájképei is elismertek, azokat is finom és különleges ecsetvonásokkal készítette el. Biztosan bearanyozza a szobád, és a jó hír, hogy meg is rendelhető: ITT


s-l1600 (5).jpg


4d5824ffb7f52ed011c1dc0bee263482.jpg

3. Picasso kalandjai

Ez volt a címe annak a Svéd szürrealista 1978-as komédiának, ami Picasso életét és munkásságát mutatta be. Figyelem! A film csak erősidegzetű művészettörténet kedvelőknek ajánlom, gyakran groteszk módon viccelődnek benne, de miután érdemben felkészültünk arra, hogy megnézzük nagyon élvezhető film. Én anno nem voltam felkészülve a reggeli művtöris óra keretein belül… De mit is tudhatunk Pablo Picasso-ról? Először is, hogy borzasztó hosszú névvel büszkélkedhet: „Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso”. Spanyol származású festőművész, a 20. századi Avantgárd stílus kiemelkedő képviselője. Volt Kék és Rózsaszín korszaka is, de a legtermékenyebb talán az Analitikus kubizmus korszaka volt. Magánélete és a gyermekeihez fűződő viszonya korántsem volt felhőtlen, kifejezetten nehéz természetű emberként emlékeznek rá azok, akikre már mi is csak emlékezünk. De munkásságát és képeit vitatlanul kincsként emlegethetjük, ezért nem is olyan meglepő, hogy festményei mai napig ár-rekordokat döntögetnek. Ezekkel a párnákkal a Te nappalid is kalandos lehet!


s-l1600.jpg


9d63d5d86429f01a0badf99823bbed81.jpg

4. Pálmafák és Flamingók

Aki azt hitte, hogy „már éppen lezajlik a pálmalevél és a flamingós rózsaszín korszak” el kell, hogy szomorítsam, mert idén igazi „közönség kedvenc” lesz. Kicsit hóbortos, kicsit bohém életérzés keverve dobhatja fel a hálószobád vagy a nappalid, arról nem is beszélve, hogy a flamingós minták visznek bele valami igazán lágy, finom lányos-álmodozó-szerelmes hangulatot. Gyakran a nyári kalandokat és a hűvös tenger-meleg homok érzést idézi, úgyhogy joggal mondhatom hogy, egy házi homemade koktéllal nyárba huppansz bele a kanapédon. Irány a nyár, így február végén flamingós párnákat és a pálmaleveles párnákat is beszerezheted!


s-l1600 (3).jpg


s-l1600 (1).jpg


9ea208d92abba1b940cf0b07b2a3592a.jpg

5. Retro Pop-Art

Azt hiszem ez az a stílus, ami minden korszakban szerethető és soha nem megy ki a divatból. Fiatalos, pörgős első lakásos stílus, minden négyzetmétere dizájnos. Erősen kontúrozott formák, színes minták, néha vicces élethelyzeteket megörökítő képregénystílusú párnák minden üres teret feldobnak. Több brand-et is megtalálsz közöttük, ha nagyon szereted a kólát vagy a különleges kávékat itt biztosan megtalálod. Ezek a párnák biztosan tetszeni fognak minden vendégednek. ITT találod őket!


retro2.jpg


4e5711e1e27b2f8acbb5a5ac1aecf7c0.jpg

Nekem ezek voltak a kedvenc párnáim! Ha tetszett a bejegyzést oszd meg! 🙂

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatás megnevezése