Reggeli luxuskivitelben – Audrey Hepburn után szabadon

Megnyitotta kapuit a Tiffany&co újonnan felújított negyedik szintje, ahol több dekorációs tárgyat és kiegészítőt tudunk vásárolni, a Tiffany megszokott minőségében és színében! További újításként megnyitották a Tiffany Blue Box Café-t, ahol vásárlás előtt egy kávé mellett meg is reggelizhetünk. A szinten helyet kaptak a különleges illatok és ízek mellett, jó minőségű baba bútorok, Sterling ezüst dekorációk és vintage könyvek is. 


The%20Blue%20Box%20Cafe%204.jpg

Aligha meglepő ez, hisz más hasonlóan nagy múltú cégek, mint a Barneys és a párizsi Galleries Lafayette évek óta kedveskednek ezzel a megoldással a vásárlóiknak. A cég olyan nyugodt és otthonos vásárlási élményt kívánt létrehozni, ami elhagyja a már megszokott kereskedelmi környezetet. A belső tér kialakításával és anyag használatával mindenképp szerettek volna a fiatalabb generáció felé nyitni.


110217_Tiffany_Advertising_043.jpg

A padló elegáns és visszafogott burkolatával remek kiegészítője a falat borító márványlapoknak. A „Tiffany kék” több helyen és textúrában vissza köszön, mint kiegészítőben, úgy burkolatban is. Finom és egyedi egyvelege a megszokott stílusos és ízléses márkának a kortárs, fiatalos dizájnnal.


The%20Blue%20Box%20Cafe%201.jpg


110217_%20Tiffany_Advertising_033.jpg


110217_Tiffany_Advertising_092.jpg

Audrey Hepburn-höz hasonlóan („Berakfast at Tiffany’s” – Álom luxuskivitelben filmből kiindulva) tudunk nézelődni akár a kirakatban (vagy akár az épületben is) egy kis fekete ruhában és napszemüvegben, kezünkben egy forró kávéval és péksüteménnyel. Ki ne akarna Audrey Hepburn lenni? 


MV5BMjAwMTQ2NjUyMV5BMl5BanBnXkFtZTYwNTA1NzQ2._V1_.jpg

Itt tudod megtekinteni a Tiffany termékeit: ITT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatás megnevezése