Ismerd meg a munkánk – 6. rész – Mi az az egyedi bútorterv?

Új ruhásszekrényre van szükséged, vagy épp egy nagy konyhafelújítás közepén jársz, de semmi sem tetszik, amit az újságokban vagy a kirakatban mutatnak? Természetesen a fejedben már létezik egy álom bútor, ami tökéletesen passzolna az elképzeléseidbe, de nem tudod, hogy valósítsd meg… Pont ezért vettük fel a szolgáltatásaink közé az egyedi bútorterv készítését!


Kép: Pinterest

Kép: Pinterest

Ez a szolgáltatás abban különleges és speciális, hogy a Megrendelő minden igényét kielégíti, mind, ha az anyagot, a funkciót vagy a formai világot nézzük. Olyan bútorra lenne szükséged, ami megfelel a mai modern letisztult stílusnak mindeközben a retro formavilág és minták a szenvedélyed? Akkor az egyedi bútorterv az, amit te keresel!


Kép: Pinterest

Kép: Pinterest

Az egyedi bútorterveket az asztalos számára készítjük el, gondos felmérés után – a Megrendelő minden kívánságát figyelembe vesszük a vágyott bútordarabbal szemben – a szakrajz megalkotása aprólékos és komoly odafigyelést igénylő munka, hiszen a bútorműves ebből dolgozik, ha mi hibát ejtünk a tervrajzban, azzal az asztalos munkát hátráltatjuk, és egyben a végeredmény tökéletessége is veszélybe kerül. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy minden szakembertől tanuljunk, akikkel közös projekten dolgozunk, a gördülékeny és gyors munka érdekében!


Kép: Pinterest

Kép: Pinterest


Kép: Pinterest

Kép: Pinterest

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatás megnevezése