Csináld magad! – Dizájn ötletek házilag

A Pinterestet vagy más weboldalt bújva, annyi gyönyörű enteriőrt láthatunk, nagyon kreatív megoldásokkal találkozhatunk. Gyakran hihetjük azt, hogy egy szép dizájn kialakításához rengeteg pénzre van szükségünk, pedig ez nem minden esetben igaz! Evelin, most megmutatja Nektek, hogy hogyan lehet egy kis kreativitással , házilag elkészíteni egy smink-sarkot.


Kép: Pinterest

Kép: Pinterest


Első lépésben érdemes mindenkinek végig gondolnia, hogy mit szeretne elkészíteni és ehhez milyen eszközök és anyagok állnak a rendelkezésére. Fontos, hogy szánjunk arra időt, hogy akár a neten, akár személyesen a boltokban felkutassuk a legjobb áron a szükséges anyagokat. Ehhez a smink asztalhoz szükség volt:

  • Polc

  • Kerek tükör

  • LED világítótestek (jelen esetben gömbök)

  • Kis szék

  • Tároló dobozok

Butopea

7.970 Forint

Ikea

6.990 Forint

Jysk

5.000 Forint

Többféle formából választhatunk. Egyrészt fontos megnézni a környezetet, hogy oda milyen formavilág illik, másrészt olyat válasszunk ami nekünk tetszik – ez talán a legfontosabb. Ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy azzal is sokat spórolhatunk, hogyha van olyan tükör amit már nem használunk és kidobás helyett inkább felújítjuk.

A világító testeket Evelin az AliExpress-ről rendelte, ami szállítással együtt nagyjából 12$-ba került (3480 Forint)


Kép: Hagenburg Evelin

Kép: Hagenburg Evelin


Kép: Hagenburg Evelin

Kép: Hagenburg Evelin

Nincsen más hátra, mint előre – azaz, a lámpatestek felragasztása. Érdemes rögzítés előtt a lámpák helyét kimérni! Rögzíteni kétoldalú ragasztószalaggal is lehet, de ha biztosra szeretnénk menni, akkor a ragasztópisztoly a javasolt.


Kép: Pinterest

Kép: Pinterest


Kép: Pinterest

Kép: Pinterest

Ha a tükrünk kész van, akkor már csak pár kiegészítőt kell beszerezni. Egy egyszerű polc nagyon jól mutat asztalként is, pláne, ha kevés helyünk van, de asztalt is választhatunk!

Butopea

31.890 Ft

Beliani

31 999 Ft

Ikea

2.990 Ft

Evelin egy polcot választott asztalként. Kiegészítőként a kis széket is feldobta egy fehér műszőrme huzattal, más huzatot is választhatunk, de a képen láthatót a Jysk-ben lehet megtalálni. Összesen kevesebb, mint 10.000 Forintból készült el a smink sarok, további nagy előnye, hogy a már nem használt tárgyakat, legyen az tükör, vagy egy régi kisszék kidobás helyett újrahasznosította!


Kép: Hagenburg Evelin

Kép: Hagenburg Evelin


Kép: Hagenburg Evelin

Kép: Hagenburg Evelin

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatás megnevezése