Belsőépítész árak: tényleg drága?

Legtöbbször ezt a két jelzőt használják a lakberendezőkre és belsőépítészekre: felesleges és drága. De vajon tényleg így van?

Előbbi aligha szorul magyarázatra, mindenki saját belátása szerint el tudja dönteni, hogy szüksége van-e a profi tervezőre avagy sem. Valaki kifejezetten szereti maga kézbe venni a tervezést, amivel tulajdonképpen semmi gond nincsen…főként ha a végeredménnyel is elégedett lesz.

Utóbbi viszont egy eléggé kifejtésre alkalmas téma. Úgyhogy kezdjük is!

Mennyit keres egy lakberendező?

Szerintem az emberek nagy része szeret tisztában lenni azzal, hogy bizonyos szakmák és munkák hogyan fizetnek, főleg ha igénybe is venné azok valamely szolgáltatását. Részemről ezzel semmi gond nincsen és kár is lenne hallgatni ezekről az infókról.

Ahogyan más piacon is, itt is nagyon szerteágazóak az árak és hatalmas diferencia van X és Y szakember között. Árajánlat kéréskor érdemes mindig négyzetméter árat nézni, így mi is könnyen tudunk kalkulálni az adott tér ezen költségeivel.

  • Legalacsonyabb átlagár: 5-10.000 Forint / nm
  • Legmagasabb átlagár: 50-70.000 Forint / nm

A fent említett összegek is jól mutatják micsoda eltérésekre számíthatunk ha belsőépítész árak után érdeklődünk.

blank
A belsőépítész árak 2022-ben.

Belsőépítész árak: Pesti Gabó

Szintén – más számára akár kényes – témához érkeztünk. A magam részéről az árak mindig a projekt tulajdonságaitól és az egyéb azzal kapcsolatos feladataim mennyiségétől függenek. Gondolok itt egy folyamatos kapcsolattartásra a szakemberekkel, közös anyagvásárlásra az ügyféllel stb. Ezek persze csak akkor merülnek fel, ha nem az én csapatom végzi a kivitelezést, abban az esetben sokkal gördülékenyebbé válik a kommunikáció illetve minden egyéb feladat is.

Áraim tehát így alakulnak: 15.000 – 30.000 Forint / nm

Ezek a belsőépítészeti tervezésen belül mindent tartalmaznak. Ha szeretnéd tudni, hogyan néz ki nálam egy közös munka, Akkor a következő képsorozat segít majd!

Ami az árajánlatban nem szerepel

Beszéltünk már a belsőépítész árak alakulásáról, meg arról, hogy kb. mennyit keres egy lakberendező itthon, arról viszont nem esett szó, hogy mik azok a nagyon fontos dolgok, amik nincsenek feltüntetve az árajánlatban, pedig minden alapja. Lássuk a tervezésen kívül mit is kapsz valójában a pénzért, amit kifizetsz!

  • Egy szakembert, vagyis engem, aki segít abban, hogy álmaid otthonában élhess. Nekem az a legnagyobb öröm, ha tényleg minden a te elképzeléseid szerint valósul meg.
  • Precíz, előre kiszámítható, ütemezett munkavégzést.
  • NYUGALMAT! Ha a kivitelezést is ránk bízod, a felújítás minden egyes feladatát intézzük helyetted. Így válik egyszerűvé és stresszmentessé!
  • Egy új otthont, ahová mindig öröm lesz hazatérned.

Remélem egy kis “anyagi betekintést” tudtam adni neked, és most már nagyjából képbe kerültél ezekkel a fontos dolgokkal kapcsolatban! Amennyiben szeretnéd, hogy közösen dolgozzunk, vedd fel velem a kapcsolatot!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatás megnevezése