CsupaCsoki Delikát – Édesszájúak vigyázzatok, ki ide betér…

Nagyon édes kis projektet fogok bemutatni, amit fogyókúrázók is olvashatnak! 🙂

Március. Kora tavasszal felkértek minket egy bolt megtervezésére a Boltberendezővel. Izgatottak voltunk, hisz valami nagyon egyedit kértek tőlünk, valami nagyon figyelemfelkeltőt, ami egyszerre letisztult is. A boltban más tulajdonos által hátra hagyott bútorokat szerették volna megtartani, kicsit a saját képükre formálni.


bolt7.jpg

Három. Ez ugyan egy mesebeli szám, ahogyan mesébe illően legendásan jó ügyfelekkel találkoztam, akikhez mindig nagy izgalommal mentem, és mindig nehézkesen álltam fel, mert minden megbeszélésünkkel több lettem, én is és projekt is. Ez persze nem fizetett hirdetés, ezt ténylegesen így gondolom.

Közhang. Sokan azt gondolják, hogy a lakberendezők azt szeretik, hogy kitalálnak valami látványt, az ügyfél pedig mosolyogva bólogat és kinyitja a pénztárcáját. Ez nem igaz! Én nagyon szeretem, mikor egy (jelen esetben három) Ügyféllel tudok igazán „vitázni”, tudok érvelni az ötletem mellett, Ő pedig kérdez és látom, hogy a tervem az ő fejében is megmozgat egy-két fogaskereket, és ebből az „adok-kapok” beszélgetésekből születik meg mindig a legjobb terv! Szeretem, mikor látom, hogy igen is Őt is foglalkoztatja a tervezés, Ő is részese akar lenni, és bele akar látni abba, amit én csinálok, tervezek, kérdez, érvel, gondolkodik, rajzol, jobbat szeretne, ötletel és elmond. Ebből érzem igazán, hogy a munkám és az ötleteim megbecsülésre és elismerésre találnak.


Képkivágás1.JPG


Képkivágás2.JPG

Látvány. Amikor először jártam a boltban, akkor még a hátra hagyott bútorokkal, fulladásig meg volt töltve a kis tér. Ezek hasonlóan nagy, robusztus és sötét bútorok voltak, mint egy ital diszkontban, vagy egyes benzinkútokon. Ugyan akkor jó minőségűek is voltak, kár lett volna kidobni. Ezeket asztalossal át lamináltattuk fehérre. A beépített polcrendszert sem változtattuk meg, de a középen lévő üveg polcozású osztott helyet kicsit kiemeltük, központi helyé tettük. A polcok felett a kábeleket elrejtve egy táblafalat alakítottunk ki, amire a kalligrafikus művésznő Forndron Karina tervezett mintákat és kézzel festette fel. Ez amolyan díszítő elem is a funkció mellett.  A boltban helyett kapott egy kisebb raktár is, ahova a tisztítószereket és a kellékeket tudják esztétikusan elrejteni. A pult mögötti részen és a kirakat előtt egyedi tervezésű bútorok kerültek be, kifejezetten a termékekre összpontosítva. Azt hiszem a bolt ikonikus darabja a saját tervezésű kiszolgáló pult, aminek az előlapján az arculatban is megtalálható zöld üvegsávon végig fut a kisbolt neve, a CsupaCsoki Delikát felirat, állítható színű és erősségű fényekkel.  

A logóterv Lukács Krisztina nevéhez fűződik.


IMG_1109.JPG


IMG_1112.JPG


IMG_1119.JPG

Ha különleges édességekre, üdítőkre vágysz, amit Magyarországon máshol nem találsz, akkor jó helyen jársz, ha betérsz a CsupaCsoki Delikátba, akiknek már elindult a Facebook és Instagram oldaluk is! Nyomj rájuk egy like-ot, hogy mindig értesülj a legújabb Lindt, Cadbury, Anthon Berg termékekről, vagy épp a különleges ízesítésű Coca-Cola termékekről!

Édesszájúak vigyázzatok, ki ide betér… 🙂 


36534440_449475118852577_8599507039015665664_n.jpg


IMG_1105.JPG


Leírhatatlanul büszke vagyok rá! :)

Leírhatatlanul büszke vagyok rá! 🙂

Ha tetszett a blog kövess Facebookon és Instagramon újabb kis cikkekért! Sőt Youtube csatornám is van, ahol nem sokára videókat fogok megosztani, lakberendezésről, ötletekről, magamról 🙂 

Lakberendezési tervek: Pesti Gabó

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatás megnevezése