Rendrakás, lomtalanítás az új évben

Az új év kezdetén sokan tesznek új fogadalmakat, az egyik akár lehet az is, hogy most már végre tényleg rendet teszünk otthonunkban, illetve a ház körül. Fogadalmunk betartásához nagy segítséget jelenthet a konténer bérlés.

Milyen hulladékokat találhatunk otthon?

Ha alaposan körbe nézünk a padláson, garázsban, a szekrényeinkben, akkor rengeteg olyan használati tárgyat fedezhetünk fel, melyekre már rég nincsen szükségünk. Lehet, hogy egy régebbi felújítás építési törmelékei vannak a garázsban, a szekrényünk tele van olyan ruhákkal, melyek már évek óta nem voltak rajtunk, sőt a gyerekszobában is biztosan találunk olyan játékot, amit a csemeténk már hosszú ideje nem használ. Ha ismerős a történet, akkor itt az ideje, hogy rendet rakjunk és megszabaduljunk minden lomtól, ami csak a helyet foglalja. Első körben persze nincs szükség a konténer szállítás azonnali megrendelésére, az elég nagy pazarlás lenne. Először gondoljunk az alternatív megoldásokra!

Adjuk tovább!

Gondoljuk végig, hogy azokra a tárgyakra, bútorokra, használati tárgyakra lehet-e még szüksége valakinek, melyektől mi csak megszabadulni szeretnénk. Első körben érdemes lehet a családdal, barátokkal, esetleg kollégákkal egyeztetni, hogy valaki szeretné-e ezeket átvenni. A következő körben érdemes lehet az online felületeken meghirdetni ezeket, mert még a legesélytelenebbnek tartott dolgokért is jelentkeznek mások, amit lehet, hogy eredetileg a szemétbe dobtunk volna. Így pedig még egy kis plusz pénzhez is juthatunk. Ha ezen is túljutottunk, akkor érdemes elgondolkozni az adományozás lehetőségén is, természetesen ebben az esetben is csak jó állapotú, nem szakadt, foltos, működőképes dolgokat adjunk át másoknak! Ne feledjük, hogy a tényleges lomok elszállításában a konténer rendelés lehet a segítségünkre.

Tartsuk meg!

Ha jó a kézügyességünk és mellette szeretnénk pénzt spórolni, akkor nagyon jó megoldás lehet a felújítás. Átszabhatjuk, festhetjük, divatosabbá tehetjük ruháinkat, felújíthatjuk régi bútorainkat, és így tovább. Ha pedig nem tartjuk elég ügyesnek magunkat a feladathoz (vagy komolyabb dologról van szó, mint például egy fotel újra kárpitozásáról), még mindig igénybe tudjuk venni egy szakember segítségét, hogy újjá varázsolja régi holminkat!

A végső megoldás a konténer rendelés

Ha már minden holminkat eladtuk, átadtuk, felújítottuk, de még mindig tetemes mennyiség hever a lakásban és az udvaron, a legegyszerűbb megoldás a konténer rendelés. Ebben az esetben nem kell a saját autónkkal oda-vissza fuvarozni a lomokat a szeméttelepre és így rengeteg fejfájástól tudjuk megkímélni magunkat.

A szállítás után a lomok a telepen kiválogatásra kerülnek, még az összes újrahasznosítható anyag a megfelelő helyre kerül, így nem csak az otthonunkat rakjuk rendbe, hanem egyben a környezetünket is védjük.

Ha éppen a rendrakás, lomtalanítás előtt áll, vegye fel cégünkkel a kapcsolatot! Közel harminc éve foglalkozunk vegyes konténer szállítással, illetve a felújítások, építkezések alkalmával keletkezett építési törmelékek elszállításával a sittszállítás keretében. Tesztelje ön is megbízhatóságunkat!

Elérhetőségeink

Web: www.sittkontener.hu

Mobil: +36/70-368-58-24

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatás megnevezése