Irodafelújítás a város szélén

Még tavaly kértek fel egy projektre, ami a kezdetektől fogva nagyon személyesen érintett engem.

Ez egy budapesti iroda, ami korábban négy különálló lakásnak lett tervezve, de később kiderült, hogy ez kivitelezési és engedélyeztetési szempontból megvalósíthatatlan. Ezért az ügyfeleim arra kértek, hogy tervezzek egy nagy irodát.

A cég, amely felkért egy kis családi vállalkozásból indult, és az évtizedek alatt folyamatosan bővült. Az itt dolgozók tulajdonképpen olyan, mintha testvérek vagy családtagok lennének. Vannak, akik már több, mint 20 éve dolgoznak itt.

Előtte
Utána

A cég most egy nagyobbat lépett előre így szükségesnek látták, hogy a korábbi irodájukból egy újba, egy frissbe költözzenek.

Ahogy megismertem őket rájöttem, hogy a tervezés alatt hihetetlenül fontos lesz a kényelem és az otthonias légkör, hogy akár egy tárgyalás, ügyfélfogadás, vagy csak egy közös dolgozói kávézás tényleg valódi értéket képviseljen.

Korábban én is irodai dolgozóként kezdtem, így tudom milyen hatással van a munkára maga a tér, ahol napi 8-10 órákat töltünk el.

A teljes irodába a cég színvilágához passzoló, puha modulszőnyegeket terveztem. Ezeket könnyen, akár maguk a tulajdonosok is tudják cserélni, ha valami foltot hagyna rajtuk, vagy az idő múlásával sérülnének.

A helytakarékosság miatt a folyosón és más helyeken is, a fal mentén végig futó, tágas szekrényeket terveztem.

A központi rész természetesen a konyha lett, hiszen az itt dolgozók imádnak kávézni és együtt tölteni a szünetre szánt időt.
A burkolat itt betonhatású hidegburkolat lett, ezek nagyon látványosak és extravagánsak is.

Előtte
Utána

Végül pedig a konyha mellé egy közösségi teret is berendeztem, ahova letisztult stílusú modern székeket terveztem. Ebben a helyiségben fognak zajlani az irodai megbeszélések is, így egy média falra is szükségük volt.

Hatalmas öröm számomra, hogy bemutathattam nektek ezt az irodát, ahol mostantól a munkavállalók a hozzájuk méltó környezetben dolgozhatnak.

TUDTAD?
2022-től a tervezés mellett már teljes belsőépítészeti kivitelezést is vállalunk. Újítsd fel otthonodat stresszmentesen, mi egy kézben tartunk mindent, az ötletektől a megvalósításig!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatás megnevezése