Lakberendezési tanácsadás féláron

Mi lakberendezők, belsőépítészek szeretjük minél több emberrel megismertetni a munkánk fontosságát, hasznát és persze célját. Viszont sokan még mindig egyfajta luxuscikként gondolnak erre a szolgáltatásra. Ezen próbálok most változtatni.

Lakberendezési tanácsadás, kedvezménnyel

A jelenlegi gazdasági helyzet, vagy akár a fenntartások nehezen engedik, hogy valaki belsőépítészt fogadjon. De előfordul az is, hogy a felújítás hamarosan kezdődik, vagy éppen már zajlik és csak egy kis segítségre van szükség. Vagy történik olyan, hogy valaki csak ismerkedik még a szolgáltatásokkal. Meg persze akad olyan is, aki befektetésként vesz ingatlant és a felújítás is minél költséghatékonyabban akarja megvalósítani, de nem tudja hogyan. Na az ilyen és ehhez hasonló helyzetekre, a lakberendezési tanácsadás a legjobb választás.

Most 50% kedvezménnyel

Nem titok, szeretném ügyfeleim körét bővíteni. Minél több embernek segíteni abban, hogy álmai otthonában élhessen. Valószínűleg neked is az utóbbi a célod. Hogy álomotthonban élhess. Ha pedig ebben egy lakberendezési tanácsadás segíthet jelenleg a legjobban, akkor most kedvezménnyel tudod igénybe venni ezt a szolgáltatásomat. Igaz, csak meghatározott ideig.

Lakberendezési tanácsadás ára

Nézzük: Alapvetően egy 2 órás online lakberendezési tanácsadás nálam 40.000 Forintba kerül. Ez azonban, mint a cím is sejteti most pontosan a felére csökken, azaz

20.000 Forint / tanácsadás.

blank
Az akció kizárólag az online lakberendezési tanácsadásokra érvényes!

Hogyan működik?

Először is, ha szeretnéd igénybe venni ezt a kedvezményt nincs más dolgod, mint felvenni velem a kapcsolatot, elérhetőségeim egyikén. Én a lehető leghamarabb fogok neked válaszolni, majd együtt megbeszéljük az időpontot.

Ne aggódj, a 2 óra nem azzal fog eltelni, hogy akkor ismerem meg a projektet. Amikor először beszélünk az időpont miatt, néhány infót is fogok kérdezni. Így nem megy el az idő felesleges kérdésekkel, felkészülten tudlak én is fogadni. Apropó fogadás. A tanácsadások online, Zoom-on keresztül történnek, az akció ugyanis kizárólag az interneten keresztül történő tanácsadásra vonatkoznak.

A beszélgetés során tudnod kell, hogy nincsen rossz kérdés. Szívesen fogadom az összes észrevételedet, kétségedet, akár számodra nem relevánsnak gondolt kérdésedet. Hidd el, nem elvárás, hogy szakemberként állj hozzá a dolgokhoz. Tehát ne aggódj és kérdezz bátran!

Természetesen a fókuszban az általad kért téma lesz. Bútorválasztás, világítástechnika, teljes otthonfelújítás…minden jöhet, ami belsőépítészet. Ha kell együtt beszéljük át, hogy milyen irányba érdemes elindulnod, ha egy bizonyos hatást szeretnél elérni az otthonodban. De akár arra is találhatunk választ, hogy mely stílus állna hozzád a leginkább közel, és azt hogyan tudod megvalósítani.

A lakberendezési tanácsadást követően az általad kért névre/cég nevére kiállítom a számlát és elküldöm neked e-mailben. Ennek a segítségével könnyen tudod rendezni a költségeket.

Ez minden, kérdés vagy kérés esetén nyugodtan keress!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatás megnevezése